Tuesday, August 17, 2010

Tandoori Chicken (タンドリチキン)

I put American BBQ spice rub this time as well as Tandori Chicken Masala.
It became more appetizing.

アメリカはよくBBQを食べますのでスーパーに行くとBBQ用のスパイスミックスが売っています。
今回はいつものタンドリスパイス(マサラ=スパイス)に加えてBBQミックスをかけてみたところ、もっと味が複雑に美味しくなりました。


What you need: 
- Chicken (leg or drum stick preferred) 
- yogurt
- vinegar or lemon
- salt
- Tandori masala ( or you mix some red spices) 
- BBQ spice mix 

How to Make:
- Marinate chicken in yogurt, salt, vinegar(or lemon) and Tandoori masala over night.
- Bake it in toaster oven or oven in high temperature( ~ 400F). You can add BBQ spice mix on the top.
- Serve it with lemon.

材料
- 鶏肉。腿肉か上腕が美味しいと思います
- ヨーグルト
- 酢またはレモン
- 塩
- タンドリスパイスミックス。内容はちょっと調べてください
- BBQミックス。これは調べてみます。

作り方
- 鶏肉をヨーグルト、塩、酢(またはレモン)に一晩つける。冷蔵庫に保存。
- トースターかオーブンで焼く。BBQミックスを表面に振り掛けると美味しそうに焦げ目がつきます
- レモンを添えてどうぞ

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